Tarieven

Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven. Dit zijn de tarieven die u betaald wanneer u niet of niet voldoende aanvullend verzekerd bent. Heeft u wel een aanvullende verzekering? Dan worden de meeste behandelingen gewoon vergoed. 

Wilt u meer informatie over de tarieven of vraagt u zich wat er mogelijk is met uw verzekering? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op

Tarieven

Behandeling Tarief
Individuele zitting reguliere fysiotherapie € 38,50
Toeslag voor behandeling aan huis € 13,00
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek
(op medische indicatie)
€ 59,00
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek
met toeslag voor behandeling aan huis
(op medische indicatie)
€ 65,00
Lange zitting fysiotherapie voor een aantal
specifieke aandoeningen
€ 52,50
Intake en onderzoek fysiotherapie na screening € 43,50
Screening en intake en onderzoek fysiotherapie € 48,50
Intake en onderzoek fysiotherapie na verwijzing € 48,50
Niet nagekomen afspraak fysiotherapie € 38,50

Fysiotherapie

Synergy Texel is een professionele en moderne fysiopraktijk op Texel. In onze praktijk behandelen wij diverse klachten, blessures en aandoeningen. Dagelijks zijn we bezig met het behandelen van patienten die in het dagelijks leven problemen, pijn of moeite ondervinden bij het bewegen.

Lees Meer

Specialisaties

Naast fysiotherapie, biedt Synergy Texel in een moderne en uitgebreide praktijk diverse andere vormen van bewegingstherapieën. Wij zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld craniofacial therapiemedische fitness en therapeutisch klimmen.

Lees Meer

Over Synergy

Synergy Texel is opgericht door fysiotherapeute Claudette Chanetsa. In een moderne praktijk kun je terecht voor onder andere fysiotherapie, medische fitness, craniofaciale therapie of therapeutisch klimmen.

Lees Meer