Over Synergy

Synergy Texel is opgericht door fysiotherapeute Claudette Chanetsa. In een moderne praktijk kun je terecht voor onder andere fysiotherapie, medische fitness, craniofaciale therapie of therapeutisch klimmen.

Synergy Texel

De naam Synergy komt van het Griekse woord voor samenwerken. Wij werken vanuit het uitgangspunt dat een samenwerking effectiever is dan wanneer iedereen voor zichzelf zou werken. Samenwerken met collega's, diëtisten, logopedisten, podotherapeuten en andere medische specialisten, maar ook de samenwerking tussen verschillende therapieën bij Synergy. 

Wie ben ik? 

Mijn naam is Claudette Chanetsa. Geboren in Harare, Zimbabwe, heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeute gevolgd op de Saxion Hogeschool in Enschede. Sinds 2011 woon ik op Texel. Het is mijn passie om mensen beter te maken zonder medicijnen en met de kracht van mijn handen. Na mijn afstuderen heb ik diverse cursussen gevolgd, waardoor ik mij inmiddels ook CRAFTA-specialist i.o., Mulligan en Aquatherapeut mag noemen. Daarnaast ben ik thuis in de Manuele Therapie Marsman. 

Wij werken samen met:

Infinity Texel - Silve Schoorl fysiotherapie - www.infinitytexel.nl - 0655518240
Osteopath - Maarten de Boer - www.osteopathiedeboer.nl - 0621560289
Oefentherapie Texel - Marleen Tromp - www.oefentherapietexel.nl

Aanmelden

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en therapieën van Synergy Texel? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Synergy Texel kan uiteenlopende klachten behandelen, dus vraag vooral naar de mogelijkheden. Samen kijken we wat voor jou de beste behandeling is. 

 *
 *
 *
I'm not a robot

Fysiotherapie

Synergy Texel is een professionele en moderne fysiopraktijk op Texel. In onze praktijk behandelen wij diverse klachten, blessures en aandoeningen. Dagelijks zijn we bezig met het behandelen van patienten die in het dagelijks leven problemen, pijn of moeite ondervinden bij het bewegen.

Lees Meer

Specialisaties

Naast fysiotherapie, biedt Synergy Texel in een moderne en uitgebreide praktijk diverse andere vormen van bewegingstherapieën. Wij zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld craniofacial therapiemedische fitness en therapeutisch klimmen.

Lees Meer

Over Synergy

Synergy Texel is opgericht door fysiotherapeute Claudette Chanetsa. In een moderne praktijk kun je terecht voor onder andere fysiotherapie, medische fitness, craniofaciale therapie of therapeutisch klimmen.

Lees Meer